:)

Söta jinet har en tävling där man kan rösta på veckans blogg. Dom tre finalisterna får varsin film och den som vinner blir även länkad på hennes blogg :) var med vetjja! :)

Klicka här för att vara med :) 

blev lite fel med länken men de funkar ändå haha :P



Pussss

Tips? :)

Seriöst nu har jag tjatat ut alla bra låtar asså x) något tips på någon bra låt? :) förövrigt så gick dansen bra och fikan med malin var asmysig :) skön dag ändå



Pussss

förlåt x) <3

förlåt för dålig bloggning i helgen asså men jag har verkligen inte hunnit. I fredags var jag med ida, vi va på stan,fikade, åt, va ute och sen sov hon här :) i lördags va jag ida,olivia och hanna i ishallen en stund o kollade på hockeyturnering. jag kan ju säga att vi inte va instresserade av matcherna precis haha (A). Sen på kvällen var det lite fest hos marielle :) jag vill bara säga förlåt alla asså <3 idag blir det dans sen om jag orkar och sen träffa malin troligtvis efter :) <3




Pussss

Onsdaag yes :)

Så nu var det onsdag igen. Alltid segt med onsdagar asså, långt kvar till helgen :/ Jaja, de har vart helt okej i skolan idag. Gjorde nationellt prov, as svårt ;S men syslöjd är alltid skojj haha FLUMMMM :D vi är störda x) but I like it :)
Dans sen iaf hoppas det går bättre denna veckan x) var ju lute smått mobbat sist gång haha. önksa mej lycka till haha ? (a)



 

dagens outfit :) : svart t-shirt ginatricot, vitt linne gina tricot, svarta tights gina tricot, skärp mq

dagens låt: If you seek Amy - Britney Spears



Pussss

Musiiken :)

Det här är några av de grymma låtar som jag lyssnar på just nu enjoy :)

Soulja Boy- Kiss me thru the phone
Flo Rida feat Kesha- Right round
Merto Station- Shake it
Heat- 1000 miles



Pussss


måååndag :)

Såg att dagens outfit bilden blev lite småskev i spegeln men jaja de är sån jag är liksom ;) Idag vet jag inte vad jag ska hitta på asså för ingen kan ju träffas x) kanske följer med ida på kören sen om hon är frisk, stackarn har ju haft magsjuka :/ inte kul! jaja vi kanske hörs senare :)



Pussss

Dagens outfit :)


vitt linne från gina tricot, vit t-shirt från gina tricot, skärp från mq, jeansleggins från gina tricot :)


lösnaglar :)

Köpte lösnaglar från depend igår :) verkligen jätte gött att ha lösnaglar, kollar på dom hela tiden för dom är så fina haha. har dock inte bilder på min tumnagel för den nageln och en till har redan lossnat och jag har ingen nagellimm för jag lånade hannas så jag kan inte limma fast dom, ser stört ut x) men men I like it anyway :)

 



Pussss


Ändrade planer x)

Dansen var tydligen inställd så jag och hanna åkte ner till stan och fikade istället :) efter det så åkte vi till gymmet och var där i typ en och en halv timma elr nått. Vi började gymma för första gången igår och jag älskar det :D värsta gött att man kan träna det man själv vill och hur länge man vill. Men jag lyckades ju skämma ut mej en hel del idag asså, ojoj XD Jag skulle bla pröva en maskin där man skulle typ sitta ner och dra ner en grejj med armarna (bra förklaring där x) ). Men jag fattade inte att man skulle sitta ner, fast det var bilder på hur man skulle göra, så jag ställde mej på knä på den och drog ner den där grejjen och fick det i huvudet hahaha xD sjukt kul! slutade iaf med att en gubbe sa till mej att jag skulle sitta ner och en tränare hjälpte mej x) haha bra jobbat asså malin x) Jaja kul har vi iaf.


 bild från strandgatan, tagen med mobilkamera haha x)



Pussss

Så var det Söndag igen

Söndag idag, slödag som vanligt x) ska iväg och dansa sen, får se vad jag hittar på innan. Är helt sjukt trött idag. Igår var det släktkalas, igen x) aja de var iaf det sista på lång tid fram över. Såg på robinsson, var det nån mer som gjorde de elr? Jag tyckte det var helt okej, inte jättebra men inte jättedåligt. Nej ska försöka vakna nu asså x) hörs kanske senare <3

 färgade håret för typ en vecka sen :) blev det bra elr? x)

 bilds från nått gammalt släktkalas haha sweet x)

Hjälp mej (a)

Vad vill du som läsare av denna bloggen läsa om? Vad tkr just du att en bra blogg ska innehålla? Tips snällaaa (a)

:)

Bäst just nu: underbara vänner, soligt väder och fikaa :D
Värsta just nu: att bli dumpad, skolan, alldeles för korta helger och lov ;/



Pussss

Jag ska våga, jaa det ska jag :D

Mitt nyårslöfte det här året var att jag skulle börja våga göra saker som jag typ aldrig skulle vågat förut. Detta började idag!
Jag och hanna har länge viljat börja i en ny dans och idag provade vi på ragga dancehall. Det likande verkligen inget vi gjort tidigare och jag kände mig verkligen helt borta och tänkte hela tiden typ jag suger. Men sen i slutet skulle alla stå i en ring och så fick varje person gå in o dansa själv. Jag var seriöst nära på att springa därifrån x) men sen när jag väl vågat gå in där och dansa själv och bara släppa loss medans alla hejjade så kände jag bara shit jag ska våga det här, jag klarar det här. Att våga något som man aldrig skulle vågat förut, det stärker verkligen självförtroendet. So what om alla tkr det ser förjävligt ut, det viktigaste är ju att du har kul. Och man mår så otroligt bra efteråt. Våga ta chansen alla därute, malin tror på er haha :D :*



Pussss


Heej blogg1 :) <3

Har märkt att denna bloggen blivit väldigt tråkig på sistone men ja har haft så fullt upp i skolan o grejjer att jag inte hunnit x) ska bli bättring lovar :) <3 Idag har jag pluggat typ för vi har so prov imorron :/ sen har ja ridit oxå åååh ja älskart haha.
Att bara koppla bort alla probelm man har och göra något som man mår bra av och något man verkligen älskar :) Mer sånna stunder tack! ha det bra :)

 haha precis när jag färgat håret mörkare så börjar jag sakna mitt blonda hår x) illa..

Pusss


Musiik :) <3

If you seek Amy- Britney Spears  grym!

Jag har försökt ett tag att lägga in youtube klipp på bloggen men förstår verkligen inte hur man gör x) vore verkligen otroligt tacksam för hjälp haha (a)



Pussss

Helgen :)

Det har vart en pretty bra helg ändå :) i fredags blev det äta med malin på strandgatan och sen träffa ida,olivia och alexander o kolla på bolt hos alexander haha x) jag knäcker nacken av han XD klockrent! Sen sov jag och ida hos olivia som in the good old days haha :) <3 har saknart! Sen på lördagen blev det att åka till stan med olivia, sen träffa johanna och sen släktkalas då :) Idag var ja först ute lite med olivia och pratade in tha lovely väääder <3 Sedan blev det dans och sen färgade jag håret mörkare, ganska nöjd. Bilder kmr kanske senare när jag inte är blek och osminkad x)

  från min och olivias promenad i morse :) tagen med mobilkamera haha  maten på Strandgatan :) lovely!


Melodifestival1 :)

Idag var det släktfest som gällde för min syrra har fyllt år wiihooo typ. jaja fick iaf träffa linda, sjukt längesen nu <3
Kollade på finalen i melodifestivalen oxå. Asså jag tycker faktiskt att nästan alla låtar var rätt bra. Förutom Caroline af Ugglas typ. Elr låten är väll helt okej men jag klarar inte av henne asså x) Och låten som vann var ju konstig asså, kan inte bestämma om den va rätt bra elr sjukt dålig. Men måns var grym, emd, emilia m.m oxå :) Vad tkr ni?

 mums måns hahaha ;)

Pussss

grymm :)

Flo rida feat Kesha- Right Round  



Pussss

Du kan göra skillnad!

Mår du liksom jag dåligt när du hör om allt elände i världen som typ växthuseffekten och all fattigdom? Det känns som att man ändå inte kan göra något och att det inte hjälper om just jag gör något åt det. Men vet du vad? Det gör det! Om alla hjälps åt så kan vi fixa det här. Det kan vara enkla saker som att inte ha tänt onödiga lampor, inte ha alla grejjer på stand-by, ta cykeln ist för att åka bil, you name it! Och vfr inte bli fadder till ett barn som verkligen behöver dig? Gör vad du kan. Nu säger inte jag att jag är perfekt och alltid gör det här men jag jobbar på det och försöker bli bättre. Vore verkligen jättebra om du som tycker som jag gör också uppmärksammar detta på din blogg så att det sprider sig och fler börjar göra vad dom kan för att hjälpa världen. Du kan göra skillnad! 



Pussss

Virus :S

Åh datan har fått virus :S så därför blir det lite dålig blogging sry.... <3

Glad :)

För första gången på länge så känner ja mej riktigt glad faktiskt :) Det var skit kul på dansen, tyvär var det sista gången med den bra läraren menmen. Efter dansen gick jag till strandgatan och träffade malin och vi fikade och prata oavbrutet i mer än två timmar men kunde lätt suttit där hur länge som helst haha. Som jag skrivit tidigare så märker man verkligen hur viktiga ens kompisar ens kompisar är när allt annat skiter sig. Tack för att ni finns <3

Hahaha asså jag är teknisk har jag hört x) har försökt hur länge som helst att lägga in en länk till en låt. Någon som kan förklara hur man gör haha ? (a)

Söndaaag :)

Läsar rekord igår wiiiee :D


Söndag idag. Inte roligaste dagen på veckan precis men på nått vis gillar jag söndagar ändå. Ibland är det skönt att bara ta det lugnt utan krav+ att ja ska dansar dåå :D Igår fikade jag först med ida och olivia och sen på kvällen blev det till olivia och träffa henne, ida, alexander,hampus och fredrik. Det var naajjzzz :) såg inte på melodifestivalen igår men hörde att caroline af ugglas gick vidare. Asså seriöst, låten är väll helt okej men jag tål henne inte! Såå irriterande. jaja vad ska man göra.
Nu är malin rastlös så jag får väll se vad jag hittar på haha ;D



Pussss

Braa :) <3

Nu ska ja försöka byta ut So sick, Ne-Yo mot underbara The fear, Lily Allen


Önska mej lycka till ;) <3




Pussss


bro´s before hoe´s <3

Det är när det händer sånna här saker som man verkligen inser hur mkt ens vänner betyder för en <3

Fredag idag och det är göööött :D Vid typ halv 6- 6 så ska ja ta bussen ner till stan och äta kinamat med mina älskade bruuuds <3 sen ska vi kanske hyra film elr nått, tjejkväll iaf, de behövs ibland. Tack för att ni finns <3



Pussss


vfr? :´(

vfr vfr vfr skulle de bli såhär? när ja vakande i morse anade jag inget och nu är allt borta.. allt vi hade är borta och vi kmr troligtvis aldrig träffas igen. allt vi vart med om, allt vi gått igenom tsm, alla minnen, allt är nu bara ett minne. du är underbar och jag är så glad och tacksam över att få ha känt dig, även fast jag hoppats att det skulle vara längre. Allt känns hopplöst nu när du inte längre är här och det känns som att jag inte har någon andledning att vakna överhuvudtaget. Men jag ångrar inget utan ser tillbaka på allt det fina. Jag får försöka blicka framåt och försöka se ljuset i detta mörker. Kanske var det bäst såhär, kanske var det här det rätta att göra. Men just nu känns det tungt och jag har inga tårar kvar att gråta. saknar dej redan. 5 månader, sen tog det slut.

Något tips mot brustna hjärtan?



Pussss

Volleyboll1

Seriöst det är så mkt nu så ja hinner knappt blogga, inte seriöst iaf x) förlåt (A)

Idag var de volleyboll turnering och vi kom sist yeah (Y) jaja vi var lika glada för det och inte så jätte förvånade kanske haha de blir ju så ibland (a). Nu har ja precis fått veta att vi har sovmorgon till tio imorgon yey :D sånt gör malin glaaad :)  Det blir mer seriös bloggning nån annan dag ja lovar (A)



Pussss

Dance lika there´s no tomorrow yeah (H)





Följde med Hanna (<3) till balettsalen idag o kollade på hennes dansgrupper, sjukt söta! :) Innan och efter så dansade jag och hanna lite själva där och det var en sjukt härlig känsla att vara ensamma där och bara kunna dansa hur man ville och skita i om det såg förjävligt ut hahaha x) skojj var det måste göras om :)

Bild: jag och Hanna  när vi praoade på balettakademin i gbg :)





Pussss


Smartizzen (Y)

Åh jag och mina små vänner är så otroligt smarta och åker ut o träffar folk utaför en kyrka (!) fast de är typ hur kallt som helst x) Seriöst ja fryser fof o de va en timma sen ja kom hem! Och de här var andra gången den här helgen vi var ute fast det är såååå kallt. Längtar till sommaren så att man kan vi ute utan att typ frysa fötterna av sig x) jaja, de var kul ändå och klena är vi inte åh nej :). Nej nu ska ja snart krypa ner under mitt varma täcker och försöka bli varm igen.


Pussss

Shopping är bra för själen <3

Vad vore ett liv utan shopping? Inte kuuul :)
+ lila t-shirt från gina tricot :) love it!


Pussss

RSS 2.0