Ny på blogg1 :)

Jahaja nu ska malin börja blogga. De lär ju gå bra eftersom att ja är så otroligt teknisk har ja hört x) nämen ja får väll försöka, annars kan ja ju alltid fråga mina söta vänner om hjälp (a). Just nu är väll inte bloggen så otroligt vacker men ja ska jobba på´t så får vi se hur de blir :) tänkte väll börja skriva lite om mitt liv, mina tankar o annat skojjigt  så smångom men just nu ska ja kika runt lite o se om ja fattar nått.  Kmr kanske ett nytt inlägg snart :)

Pusss

Kommentarer
Postat av: emma

bloggen är visst varcker :)

ja som sagt du frågade mig om tips, vikket jag tyckte var mkt smickrande med tanke på att min bloggg inte heller är så värst vacker och så jag har faktsikt också precis kommit igång med bloggen eller, ja den startade för en måndad sen vikket enligt mig inte är så mycket. Ett bra tips är att bli medlem i bloglovin ett sätt där många kan följa din blogg där också du kan följa andras. ett annat bra tips är bloggportalen. men det bästa tipset för att synas är att vara över allt genom att göra avtryck i andra bloggar stora som små överallt! var inte rädd för att göra reklam för din blogg det är bara bra! :)

lycka till med bloggen nu! :)

2009-02-18 @ 18:31:54
URL: http://blondinbitch.blogg.se/
Postat av: malin

bra beslut det där med att skaffa blogg! jag hjälper dig gärna, kanske inte just med blogg.se men med allt annat! :) ha det bäst <3

2009-02-18 @ 22:50:22
URL: http://daaanielsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0